Friday, 13 January 2017

Hogyan növeld az eladásaidat 2017-ben

Sokan elgondolkoztak, hogyan növeljék az eladásaikat ebben az évben. Íme néhány hasznos ötlet :


  1. Használj különleges termékeket

Nyilvánvaló viszont nagyon fontos. Ha nem csak a megszokott termékeket forgalmazod, magadhoz vonzod a vásárlókat, mivel kiválsz a többiek közül.

  2. Különleges csomagolás

Már rengeteg bizarr, szép, őkó, bió stb. csomagolás kapható. Kísérletez. Nagyon jól kombinálhatók ajándékokkal együtt. Csak az elképzelésed szabhat határt.

  3. Lépj ki a buborékból 

Sokszor annyira lefoglal a munkánk, hogy nem vesszük észre mi történik körülöttünk. Állj meg egy pillanatra, nézz szét mit csinálnak a többiék, és találj ki valami újat, különlegeset.

  4. Inspirálj és inspirálódj

Rengeted gyönyörű alkotás kering mindenhol. Készíts te is egyet boltodba amire megállnak a vevők és csak annyit mondanak, hogy HŰ HA.

  5. Csatlakozz

Csatlakozz szakmai csoportokhoz. Rengeted módon megtalálod a szakma nagyjait.  Ismerd meg őket, kérdezz, tanulj. Mindig szívesen segítenek, és elárulnak egy-egy titkot.

  6. Ne maradj le semmiről 

Látogass el minden bemutatóra, találkozóra, kiállításra. Nagyon fontos, hogy mindig napirenden legyél az új trendekkel, divatokkal. Mindig fontos információval térhetsz haza. ( Meg jól esik kiszakadni a mindennapokból és picit csevegni a kollégákkal!)

A többit rátok bízom. Biztos vagyok benne, hogy nektek is vannak ötleteitek, elképzeléseitek. Sok sikert a megvalósításához.



No comments:

Post a Comment